Drepturi de personal

Definitie Drepturi de personal

Drepturile banesti si in natura cuvenite personalului (salariatilor) pentru munca prestata sau acordate ca urmare a calitatii de salariat.Fiecare unitate patrimoniala (societate comerciala, regie autonoma etc.) isi stabileste prin contract colectiv de munca propriul sistem de salarizare ce include:- sistemul tarifar- sistemul de sporuri- formele de salarizare- formele de premiere- alte elemente ale sistemului de salarizare.Salariile individuale se stabilesc prin contract individual de munca, aplicand sistemul de salarizare fixat in contractul colectiv de munca, cand exista acesta din urma.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drepturi de personal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drepturi de personal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drepturi de personal. Definitiile termenilor despre Drepturi de personal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drepturi de personal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drepturi de personal.