Poze Dreyer bosse gmbh

 • Centrale de cogenerare pe biogaz din epurare

  Poza: Cogenerarea, un pas catre viitor: Dreyer & Bosse GmbH si Jetrun EnergoEco prezinta solutiile de cogenerare pe biogaz la Renexpo

 • Avery Zweckform

  Poza: Vlamir isi consolideaza parteneriatul cu producatorul Avery Zweckform GmbH

 • Proiectul “Educaţia nu se oprește niciodată!” finanţat de EMC Computer Systems Austria GMBH promoveaza Școala de Spital din cadrul Asociaţiei P.A.V.E.L.

  Poza: Proiectul “Educaţia nu se oprește niciodată!” finanţat de EMC Computer Systems Austria GMBH promoveaza Școala de Spital din cadrul Asociaţiei P.A.V.E.L.

 • Rematholding și Redux GmbH Parteneriat Româno – German pentru reciclarea bateriilor

  Poza: Rematholding și Redux GmbH Parteneriat Româno – German pentru reciclarea bateriilor

 • Con-Sport Gmbh a facut o oferta de nerefuzat Federatiei Romane de Handbal!

  Poza: Con-Sport Gmbh a facut o oferta de nerefuzat Federatiei Romane de Handbal!

 • SOFTEXPERT implementeaza MedEXPERT CRM la Mundipharma Medical GmBH

  Poza: SOFTEXPERT implementeaza MedEXPERT CRM la Mundipharma Medical GmBH

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul dreyer bosse gmbh.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la dreyer bosse gmbh. Pozele pe tema dreyer bosse gmbh cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dreyer bosse gmbh, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la dreyer bosse gmbh, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la dreyer bosse gmbh.