Drip Campaign

Definitie Drip Campaign

Activitate de advertising derulata continuu la un nivel relativ scazut pentru aminti constant mesajul publicului tinta. Acest termen este opusul lui “burst campaign”(vezi: Burst Campaign, Continuity, Flight, Laydown, Pulsing, Strike Rate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drip Campaign? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drip Campaign.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drip Campaign. Definitiile termenilor despre Drip Campaign cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drip Campaign, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drip Campaign.