Drive-Time

Definitie Drive-Time

Calupurile publicitare de dimineata si seara care se dau la radio, numite asa pentru ca sunt in perioada in care oamenii se duc/intorc la/de la serviciu. Modelele de ascultare a radioului tind sa fie complementare celor TV, cu audiente mai mari in timpul diminetii decat in timpul serii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Drive-Time? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Drive-Time.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Drive-Time. Definitiile termenilor despre Drive-Time cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Drive-Time, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Drive-Time.