Driver (Social Style)

Definitie Driver (Social Style)

Unul dintre cele patru stiluri sociale (impreuna cu amabil, analitic, expresiv) folosite pentru a clasifica agentii de vanzari si cumparatorii lor conducatorii (drivers) sunt caracterizati de asertivitate ridicata si rata de raspuns scazuta. Vezi See Social Style (stil social) Amiable (amabil) Analytical (analitic) Expressive (expersiv).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Driver (Social Style)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Driver (Social Style).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Driver (Social Style). Definitiile termenilor despre Driver (Social Style) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Driver (Social Style), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Driver (Social Style).