GHID practic privind certificarea ISO 9001

Iasi - 24 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

- Abonatii revistei FINANCIARUL beneficiaza de o reducere de 15%

GHID practic privind certificarea ISO 9001

Calitatea si managementul calitatii reprezinta o tema predilecta de discutie atunci cind vine vorba de integrarea României in Uniunea Europeana. Opinia generala este ca e bine sa fii certificat ISO, dar putini stiu cu adevarat ce inseamna acest lucru. De la a dori o certificare si pina la obtinerea ei este o cale destul de lunga, presarata cu tot felul de obstacole teoretice si practice.

CD-ul "Ghid practic privind certificarea ISO 9001" isi propune sa fie prin excelenta practic - sa indrume pe cei care doresc certificare ISO, astfel incit drumul catre atingerea acestui obiectiv sa fie rapid si eficient.

Beneficii

1. Construirea unui sistem de management al calitatii (SMC) viabil cu minimum de resurse alocate.
2. Obtinerea de modele de proceduri (20), modele de formulare (50), un model al manualului calitatii, modele de scheme informationale pentru diferite procese ale sistemului calitatii (8), note de curs-ISO 9001:2001, alte modele de documente (politica calitatii, matricea proceselor, scheme privind abordarea pe procese, modele de fise de post (20), modele de ROF si ROI, modele completate de chestionare de audit, chestionare de evaluare a furnizorilor, chestionare de evaluare a satisfactiei clientilor, chestionare de evaluare a performantelor personalului etc.
Aceste modele de documente pot fi usor adaptate si aplicate pentru proiectarea, implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii in orice firma, rezultind economii importante in activitatea de consultanta pentru proiectarea si implementarea sistemului de managementului calitatii.

Utilizarea CD-ul "Ghid practic privind certificarea ISO 9001" nu necesita instalarea unor programe speciale, documentele incluse pe CD fiind in format Word si PDF.

"Ghid practic privind certificarea ISO 9001" este un produs realizat de o echipa de specialisti in domeniu, coordonata de dr.ing.ec. Mihai GHEORGHE, absolvent cursuri "European Organization for Quality", absolvent "Qualite&Support International" - Franta

Pret: 135 euro +TVA.
Abonatii revistei economice FINANCIARUL beneficiaza de o reducere de 15%.
Informatii suplimentare si comenzi:
Revista FINANCIARUL, tel.: 0232-246036, mobil: 0722-313200, E-mail: financiarul@financiarul.ro

Despre DS PRESS


Revista economica FINANCIARUL se adreseaza companiilor nationale si internationale interesate de dezvoltarea afacerilor in judetele Regiunii de Dezvoltare Nord-Est;

FINANCIARUL se distribuie pe baza de abonamente (NU se vinde la chioscuri).

La inceputul lunii februarie 2005, revista FINANCIARUL a solicitat oficial Presedintiei, Guvernului, Parlamentului, Avocatului Poporului, Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) si Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor sa demareze procedura legala in vederea emiterii unui act normativ care sa instituie obligativitatea taxarii la secunda din primul minut, pentru toti operatorii de telefonie fixa si mobila care activeaza in Romania.

DS PRESS
Dan SCARLAT
Director
marketing@financiarul.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ds-press/ghid-practic-privind-certificarea-iso-90011