Lansare NETJOBS.RO

BUCURESTI - 7 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Astazi are loc lansarea site-ului de recrutare NetJobs.ro.

Lansare NETJOBS.RO

NetJobs face parte din portalul www.NetPlaza.ro, care ofera un acces facil catre foarte multe resurse: stiri generale, stiri financiare, site-uri de anunturi (diverse, auto, matrimoniale), catalog firme, director web, resurse utile, o sectiune de divertisment si noul site de recrutare.

NetPlaza.ro a luat nastere in luna iulie a acestui an, prin unirea sub un singur nume a site-urilor NetAnunt.ro, NetAfaceri.ro, NetAuto.ro, NetDirector.ro, NetAmor.ro, NetJocuri.ro, NetFelicitari.ro, NetZiare.ro si NetFinanciar.ro.

Conform reprezentilor companiei, “aceasta mutare va permite cresterea notorietatii brand-urilor, toate eforturile canalizandu-se catre promovarea NetPlaza si NetJobs, in loc de 10 site-uri diferite. Schimbarea strategiei prezinta si un avantaj esential pentru utilizatori: accesarea facila a tuturor resurselor cu un singur cont.”

“In acest moment avem aproximativ 100.000 de vizitatori unici lunar; pe termen scurt-mediu (1-2 ani) intentionam sa ne plasam in primele 3 site-uri de job-uri din Romania cu NetJobs.ro, si in top 20 cu NetPlaza.ro, urmand lansarea de noi sectiuni (imobiliare, turism si multe alte surprize)”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dual-design/lansare-netjobs-ro