Dual Distribution

Definitie Dual Distribution

Un sistem de marketing al organizatiei in care producatorul foloseste doua metode simultan pentru a ajunge la consumatorul final cel mai adesea, o metoda este folosirea intermediarilor, iar cea de-a doua vanzarea directa la utilizatorii finali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dual Distribution? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dual Distribution.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dual Distribution. Definitiile termenilor despre Dual Distribution cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dual Distribution, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dual Distribution.