Poze Dubova

 • Nuante din Tabara Internationala de Creatie Mraconia – Dubova, I. Mercea, editia 2011

  Poza: Nuante din Tabara Internationala de Creatie Mraconia – Dubova, I. Mercea, editia 2011

 • Tabăra Internaţională de Creaţie ”Mraconia – Dubova, I. Mercea” – ediția 30. Artă, forţă şi tradiţie în Cazanele Dunării

  Poza: Tabăra Internaţională de Creaţie ”Mraconia – Dubova, I. Mercea” – ediția 30. Artă, forţă şi tradiţie în Cazanele Dunării

 • foto © Valentina Sarosi

  Poza: Retrospectivă și perspectivă: Tabăra Internaţională de Creaţie “Mraconia – Dubova, I. Mercea”, ediția 30. Artă, forţă şi tradiţie în Cazanele Dunării.

 • Arta, forta si traditie in Cazanele Dunarii

  Poza: Arta, forta si traditie in Cazanele Dunarii

 • Tabara de creatie plastica Rubin-Dubova, editia a VII-a

  Poza: Tabara de creatie plastica Rubin-Dubova, editia a VII-a

 • Expoziţia Taberei de Creaţie Plastică Rubin – Dubova ediţia a VII-a

  Poza: Expoziţia Taberei de Creaţie Plastică Rubin – Dubova ediţia a VII-a

 • Tabăra de creaţie Rubin-Dubova, ediţia a VIII-a

  Poza: Tabăra de creaţie Rubin-Dubova, ediţia a VIII-a

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul dubova.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la dubova. Pozele pe tema dubova cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dubova, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la dubova, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la dubova.