DUCTIL a pregatit pentru scoala sute de copii din localitatile buzoiene afectate de inundatii

Buzau - 9 septembrie 2005

Comunicat tip General in Industrie

Parintii a peste 600 de copii din localitatile buzoiene afectate de inundatiile din ultimele luni au o grija in minus legata de inceperea scolii: ghiozdanele si rechizitele, primite cadou din partea companiei DUCTIL.
Principalul furnizor de solutii complete pentru sudarea si taierea metalelor din Romania a pregatit astfel pentru scoala elevi din 11 localitati calamitate.

Elevii din Corbu, Slobozia, Chirlesti, Curmatura, Valea Nehoiului, Valea Nehoiasului, Panatau, Zaharesti, Coltul Pietrei I si II si Lunca Jaristei se bucura in acest an scolar de ghiozdanele si rechizitele daruite de DUCTIL, care le vor fi un sprijin in a invata mai bine.

Pline cu rechizite, de la cele necesare clasei intai – alfabetar, numaratoare, creioane colorate, acuarele, bloc de desen, caiete speciale si tot ceea ce le mai trebuie celor care pasesc pentru prima oara in salile de clasa – si pana la truse de geometrie si alte rechizite specifice anilor mari, ghiozdanele i-au asteptat in banci pe toti elevii din cele 11 localitati de pe Valea Buzaului care au fost incluse in acest proiect.

Implicarea DUCTIL in proiecte de interes pentru comunitatea locala are deja o istorie, care cuprinde actiuni ce merg de la refacerea de scoli si sprijinirea sub diferite forme a procesului de invatamant, sprijinirea institutiilor de asistenta sociala si a asociatiilor persoanelor cu dizabilitati, pana la construirea de locuri de joaca pentru copii.

Initiativele DUCTIL care se adreseaza comunitatii pleaca de la problemele pe care aceasta le are, cum este si cazul ajutorului primit de familiile cu copii din zonele calamitate cu ocazia inceputului de an scolar 2005.

Referitor la acest proiect, George LUPU, Directorul de Marketing si Dezvoltarea Afacerii al companiei, afirma: “Anul 2005 a fost unul deosebit din punctul de vedere al fenomenelor meteorologice, anul cu cele mai grave inundatii din tara din ultimele trei decenii si jumatate. Inundatiile au afectat un numar mare de persoane, din diverse zone ale tarii, schimband existenta a numeroase familii. Pentru a sprijini aceste familii la inceperea anului scolar, ne-am gandit sa oferim copiilor din 11 sate afectate de pe Valea Buzaului un cadou constand in rechizite si ghiozdane, care sa constituie o bucurie pentru cei mici si o usurare financiara pentru familiile greu incercate”.

Despre DUCTIL

Compania buzoiana DUCTIL, lider pe piata de sudare si taiere din Romania, detine 183.995.960 actiuni, cu o valoare nominala de 1.000 lei. Societatea produce electrozi inveliti pentru sudarea metalelor si comercializeaza intreaga gama de consumabile, echipamente si accesorii pentru sudare si taiere, produse de societati apartinand Grupului mama, AIR LIQUIDE Welding. DUCTIL asigura consultanta, asistenta tehnica si service pentru produsele comercializate precum si servicii de formare profesionala si autorizare in sudare si taiere prin centrul de formare propriu, situat la Buzau.
Cristina IONITA
tel. 0745111786
cristina.ionita@airliquide.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ductil/ductil-a-pregatit-pentru-scoala-sute-de-copii-din-localitatile-buzoiene-afectate-de-inundatii