Poze Duelul culorilor

 • FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in

  Poza: FreshLook ILLUMINATE - Revansa ochilor caprui in "duelul culorilor"

 • targ ambiente

  Poza: Idei de la Ambiente: 2015 este anul culorilor și al produselor multifuncționale

 • Curs de Bucatarie Ayurvedica - o calatorie a sufletului in universul gusturilor, aromelor, culorilor si cunoasterii

  Poza: Curs de Bucatarie Ayurvedica - o calatorie a sufletului in universul gusturilor, aromelor, culorilor si cunoasterii

 • Dacia biseaza in turneul national

  Poza: Dacia bisează în turneul naţional „Duelul Viorilor”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul duelul culorilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la duelul culorilor. Pozele pe tema duelul culorilor cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul duelul culorilor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la duelul culorilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la duelul culorilor.