Dummy pack

Definitie Dummy pack

In merchandising, ambalaj gol avand dimensiuni mari, copie fidela a unui produs, destinat expunerii in vitrinele magazinelor in care este comercializat produsul (semnaleaza prezenta si face reclama marcii). V. publicitate la locul de vanzare - PLV.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dummy pack? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dummy pack.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dummy pack. Definitiile termenilor despre Dummy pack cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dummy pack, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dummy pack.