Dummy

Definitie Dummy

Model nou de produs sau un articol promotional introdus pe piata pentru a testa reactiile clientilor potentiali (in ceea ce priveste caracteristicile, designul, forma, ambalajul, dimensiunile, culorile etc, noului produs). Reprezentare simplificata a unei noi publicatii de presa.Macheta publicitara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dummy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dummy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dummy. Definitiile termenilor despre Dummy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dummy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dummy.