Dumping

Definitie Dumping

Practica anticoncurentiala ilegala aplicata de o societate comerciala pentru a patrunde pe o piata externa. Se caracterizeaza, in principal, prin practicarea unui pret de vanzare mai scazut pe piata externa decat pe piata interna (sub costurile de productie) - fapt greu de dovedit, intrucat fluctuatiile cursului de schimb valutar si utilizarea metodelor de transfer fiscal fac dificile comparatiile intre preturile de export si preturile interne. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dumping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dumping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dumping. Definitiile termenilor despre Dumping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dumping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dumping.