Durata a ciclului de productie

Definitie Durata a ciclului de productie

Timp calendaristic de-a lungul caruia obiectele muncii parcurg, intr-o veriga structurala, toate etapele procesului de productie, incepand cu momentul intrarii in veriga respectiva si pana in momentul iesirii acestuia in forma finita.Tinand seama de componenta ciclului de productie, durata acestuia se determina cu relatia:Dcp = Tpi + Tot + Tpn + Tctc + Ttr + Tintr, in care:Tpi = timpul de pregatire si incheiereTot = timpul operatiilor tehnologiceTctc = timpul controlului tehnic al calitatiiTtr = timpul de transportTintr = timpul de intreruperi

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Durata a ciclului de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Durata a ciclului de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Durata a ciclului de productie. Definitiile termenilor despre Durata a ciclului de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Durata a ciclului de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Durata a ciclului de productie.