Durata de parcurs

Definitie Durata de parcurs

Timp necesar parcurgerii unui traseu dat, de catre un mijloc de transport, exprimat in unitati de timp (ore sau minute).Marimea duratei de parcurs depinde de lungimea traseului, viteza de circulatie a mijlocului de transport, stationarile de pe traseu etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Durata de parcurs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Durata de parcurs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Durata de parcurs. Definitiile termenilor despre Durata de parcurs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Durata de parcurs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Durata de parcurs.