Durata depozitului

Definitie durata depozitului

perioada de timp exprimata de regula in zile, sau in ani, in care un deponent isi constituie un depozit banesc la o banca, pentru care primeste o anumita dobanda stabilita intre parti. Durata depozitului influenteaza procentul de dobanda aferent depozitului

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Durata depozitului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul durata depozitului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la durata depozitului. Definitiile termenilor despre durata depozitului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la durata depozitului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la durata depozitului.