Duration

Definitie Duration

Calculata in viteza de circulatie a datelor in mediul urban, durata in care un afis/poster/print layout este vizibil de la momentul primului contact. Atunci cand aceasta durata este combinata cu valorile de vizibilitate se poate estima un impact total.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Duration? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Duration.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Duration. Definitiile termenilor despre Duration cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Duration, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Duration.