Polaroid si Meller - cele mai noi branduri din oferta lentiamo.ro

BUCURESTI - 26 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pentru a le oferi tuturor clientilor cele mai bune produse, atunci cand vine vorba de calitate, design si performante, Lentiamo si-a marit oferta cu 2 branduri ce nu mai au nevoie de absolut nicio prezentare: Polaroid si Meller. Toate produsele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, ce asigura o protectie de 100% impotriva radiatiilor UV si ofera un confort sporit.

Lentiamo

Lentiamo

Pentru ca o pereche de ochelari nu inseamna doar un accesoriu potrivit pentru o anumita tinuta, ci o protectie excelenta cu un design absolut, cele 2 branduri insumeaza doar produse ce imbina frumosul cu utilul, la cele mai bune preturi:

Polaroid - experti in polarizarea lentilelor

Ochelarii de soare Polaroid din oferta noastra reprezinta o combinatie unica de functionalitate si moda. De altfel, nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul ca acest brand a dus o munca de pionierat in tehnologia polarizarii lentilor, fiind totodata unul dintre cele mai vandute branduri de ochelari de soare din lume. Expertii Polaroid Eyewear au reusit sa obtina cele mai bune lentile polarizate, ce asigura o viziune perfecta, elimina reflexiile nedorite si protejeaza ochii de radiatii UV.

Lentilele Polaroid ofera o claritate mult mai buna a imaginii, focalizeaza cu usurinta obiecte aflate la distanta si elimina cu succes reflexiile periculoase. Sunt ideali pentru condus, intrucat contribuie la siguranta pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic. Materialul de inalta calitate din care sunt realizati ochelarii Polaroid asigura o rezistenta ridicata, fermitate si functionalitate.

Meller - design fresh, lentile cameleonice

Brandul Meller este dedicat tinerilor, fiind extrem de trendy si foarte accesibil. In acest moment, compania Lentiamo se bucura de exclusivitate pentru vanzarea acestui brand in mai multe tari din Europa. Aspectul exotic ale ochelarilor de soare Meller are legatura cu inspiratia pentru numele si logo-ul acestui brand: cel mai mare cameleon din Africa. Lentilele acestora, in culori extrem de vii, ofera originalitate si creativitate acestui brand pentru tineri din Barcelona.

Toti ochelarii Meller din oferta Lentiamo au lentile polarizate cu tehnologia TAC ( Tri Acetate Cellulose ). De aceea, lentilele ofera o claritate uimitoare a imaginii si sunt incredibil de rezistente la zgariere. Materialul de inalta calitate ofera o functionalitate maxima, iar fermitatea tuturor pieselor componente ii fac foarte rezistenti. Ochelarii de soare Meller ofera o protectie de 100% impotriva radiatiilor UV si surprind prin carcasa de material textil in care vin, incredibil de eleganta.

Lentiamo - produse originale si preturi accesibile

Toti ochelarii de soare din oferta Lentiamo sunt originali, datorita parteneriatului cu Luxxotica Group - cel mai mare producator de ochelari de protectie. Acest lucru le garanteaza tutror clientilor un confort sporit si 100% protectie impotriva radiatiilor ultraviolete. Fiecare pereche de ochelari vine in ambalajul sau original, impreuna cu un toc special si o laveta delicata pentru curatarea lentilelor si a ramelor. Mai mult decat atat, fiecare pereche de ochelari din oferta Lentiamo vine insotita si de un prospect, precum si de certificat de garantie al acestora.