dylon    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dylon

 • dylon. Vopselurile DYLON sunt de acum disponibile în România pe vopseadehaine.ro

  dylon

  Bucuresti - 8 September 2015

  Comunicat de EAST FACTORY SRL

  ... dylon pentru țesături sunt acum comercializate pe piața locală prin vopseadehaine.ro . Povestea business-ului autohton a început din dorința de a oferi o nouă șansă textilelor decolorate și de a da frâu liber ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dylon , vopseluri dylon , nuante dylon , vopseadehaine.ro

  Vezi toate comunicatele de presa despre dylon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dylon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dylon. Informatiile despre dylon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dylon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dylon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.