Babysitters, oldsitters şi menajere pentru Crăciun şi Revelion

Timisoara - 10 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

'Nicaieri nu poate fi omul mai fericit decat in mijlocul familiei sale.'

Babysitters, oldsitters şi menajere pentru Crăciun şi Revelion

Anul acesta, în prag de sărbători, pentru ca familiile să aibă parte de un Crăciun şi un Revelion aşa cum îşi doresc, Dynamic Carier asigură personal pentru babysitting, oldsitting şi menaj.
Scopul este de a uşura procesul de căutare a persoanei potrivite care să ofere siguranţa că cei mici sunt bine îngrijiţi şi se simt bine, astfel încât familia să poată continua petrecerea de Crăciun sau de Revelion şi după ora de culcare a copiilor.

Dynamic Carier poate asigura de asemenea, o persoană care să ajute la curăţenia generală de sărbători, la aranjarea căminului întrun mod plăcut, călduros şi pe placul familiei, atât înainte cât şi după sărbători. Iar, îngrijitorii de persoane în vârstă, pe care Dynamic Carier îi selectează, se vor asigura că şi membrii familiei ajunşi în pragul senectuţii vor avea parte de linişte, afecţiune şi o companie plăcută.

Despre Dynamic Carier

Compania de recrutare, selecţie şi plasare personal Dynamic Carier susţine prin aceste servicii speciale, familiile care doresc să petreacă mai mult timp împreună, ajutându-le să economisească timpul şi efortul necesar căutării persoanei potrivite pentru căminul şi familia lor.
Str. Memorandului, Nr 104 Timişoara,
Tel: 0356 171212, 0755 017079 şi 0720 284968.

office@dynamiccarier.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dynamic-carier/babysitters-oldsitters-si-menajere-pentru-craciun-si-revelion