Alternative rentabile de calatorie oferite de RINO Rent a car

BUCURESTI - 16 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adesea plecam de la perceptia gresita ca un serviciu de inchirieri auto este ceva mult prea costisitor, raportat la durata limitata in care acea masina inchiriata va fi utilizata.
Poate fi vorba de interes personal sau de serviciu, poate fi cazul unui concediu ce impune nevoia de deplasare sau de calatorii cu scop de business - in oricare din aceste situatii se remarca promptitudinea, profesionalismul si siguranta oferita de RINO Rent a car . Serviciile de inchirieri auto sunt la tot mai mare cautare, ajungand ca prejudecata cu privire la costuri sa fie inlaturata.

Alternative rentabile de calatorie oferite de RINO Rent a car

De ce sa optezi pentru masini de inchiriat Cluj Napoca prin RINO rent a car ?

Plecand de la ideea costurilor asociate inchirierii, multi sau foarte multi care nu au incercat acest serviciu au o retinere. Aceasta reticenta este insa total nefondata, intrucat cheltuiala intretinerii unui autoturism este incomparabil mai mare decat inchirierea.

Astfel, cei care aleg masini de inchiriat Cluj Napoca prin intermediul firmei de rent a car RINO au parte de avantaje reale, care incep cu preturi accesibile pentru orice buzunare. Un autoturism proprietate personala impune numeroase cheltuieli. Aici sunt incadrate impozitul, asigurarea, rovinieta si toate taxele asociate, alaturi de revizii periodice, schimburi de ulei si alte consumabile si, desigur, combustibil.

Daca pentru o calatorie de orice tip se alege serviciul de inchirieri de la RINO, avantajul este unul multiplu. Pe de o parte, grija legata de toate cheltuielile de intretinere este inlaturata de pe umerii beneficiarului, intrucat societatea acopera toate aceste costuri. In sarcina persoanei care inchiriaza se inscriu doar achitarea tarifului de inchiriere si alimentarea cu combustibil.

Pe de alta parte, prin serviciul de inchirieri masini se evita uzura autoturismului propriu. Daca excursia ce urmeaza a fi intreprinsa include trasee mai dificile sau greu accesibile, ori deplasarea implica un numar mare de kilometri efectuati, serviciul de rent a car este solutia optima.

RINO Rent a car pune la dispozitia doritorilor toate aceste avantaje, alaturi de posibilitatea de a incerca oricand un model nou de autoturism din gama disponibila spre inchiriere.

RINO - o masina pentru fiecare calatorie

Indiferent de tipul deplasarii, la firma de inchirieri auto RINO din Cluj Napoca oricine poate gasi raspunsul perfect. O masina din clasa Economy, usor de parcat si cu un consum de combustibil redus poate fi solutia ideala in cazul deplasarilor urbane, la fel cum o masina incapatoare din clasa Intermediate este potrivita pentru excursii cu prietenii sau familia.

Daca trebuie sa participi la un eveniment deosebit sau la o intrunire de business si autoturismul personal nu este tocmai potrivit, tot la RINO poti sa beneficiezi de clasa de autovehicule Premium, cu care vei reusi sa faci o buna impresie de fiecare data.

Insumand toate aceste avantaje, RINO rent a car pluseaza cu cel mai bun raport calitate-pret, cu oferte speciale in functie de sezon, cu un program non-stop de inchiriere si un sistem de predare-primire foarte eficient. In cazul in care inca stai in dubii, o simpla consultare a site-ului www.rino-rent-a-car.ro te va lamuri asupra avantajelor de care vei avea parte. Un consultant te va ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita si astfel vei avea parte de cea mai rentabila alternativa pentru transport.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/alternative-rentabile-de-calatorie-oferite-de-rino-rent-a-car