Bebelas.ro este magazinul care joaca un rol important in dezvoltarea si bunastarea copilului

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Jocurile si jucariile reprezinta aspecte destul de importante in procesul de dezvoltare a unui copil, iar cercetarile recente din biologie, psihologie si neurostiinta au demonstrat deja care sunt plicatiile jucariilor in evolutia umana, dar si in dezvoltare. De altfel, joaca si jucariile ar putea reprezenta piatra de temelie a societatii, deoarece implica cooperare si comunicare in randul copiilor ce se joaca.

Bebelas.ro

Bebelas.ro

De altfel, jocurile sunt extrem de populare in randul celor mici, iar cele mai cunoscute sunt jucariile pe care copii pot merge: odata cu evolutia tehnologica, jucariile din lemn au parcurs un drum destul de lung, astfel incat, astazi, se gasesc sub forma de masini electrice high-tech pentru copii. Iar, grija pentru distractia celor mici face ca Bebelas.ro sa ofere masinute electrice pentru copii de toate varsetle.

De-a lungul ultimului deceniu, piata jucariilor pe care copiii pot sa se plimbe a cunoscut un boom economic, din moment ce jucariile din acest domeniu au adoptat un nou stil, o noua tehnologie, caracteristici noi etc. Evident, o piata cat mai larga de astfel de jucarii inseamna si mai multe optiuni de alegere pentru copii dar, cu toate acestea, gama diversificata de masinute electrice implica mai multe dificultati in alegerile parintilor.

Joaca si dezvoltarea copilului

Asadar, in tot "haosul" de masinute electrice- dar si alte jucarii- disponibile pe piata, compania Bebelas.ro ajuta parintii sa selecteze cele mai bune jucarii pentru copii. In joaca, copiii pot sa isi imagineze diverse situatii- nemaintalnite pana in acel moment si din care pot invata ceva, iar masinutele electrice din prezent depasesc nivelul de joaca cu care a crescut generatia actuala de adulti.

Cel mai important lucru atunci cand vine vorba de jucariile high-tech, consta in faptul ca aceasta forma de tehnologie nu se poate "activa" de una singura. Asadar, masinutele electrice de la Bebelas.ro pot fi utilizate in mai multe moduri de control: de la distanta, de catre parinti, cu ajutorul telecomenzii ce are mai multe functii; sau manual- atunci cand cel mic poate conduce singur masinuta, cu ajutorul pedalei de acceleratie si a volanului.

Toate formele de joaca au un rol extrem de important in dezvoltarea personala a copilului. De altfel, joaca reprezinta modul prin care copiii isi experimenteaza lumea lor, iar atunci cand sunt privati de joaca, cei mici pot dezvolta un comportament introvertit. Insa, alaturi de parinti care stiu cat de importanta este joaca in viata copilului, un loc de joaca bine pus la bunct, dar si cu jucariile de la Bebelas.ro, copiii pot sa isi petreaca timp de calitate atunci cand se joaca, lucru ce contribuie la dezvoltarea sanatoasa, fericita si productiva a acestora.

Cum se alege masinuta electrica?

Primul factor de care parintii trebuie sa tina cont atunci cand se alege masinuta electrica pentru copil, consta in varsta celui mic. Astfel de jucarii sunt disponibile pentru toate grupele de varsta- de la un an pana la 14 ani- si, din acest motiv, parintii trebuie sa aleaga modelul potrivit varstei copilului lor. Si, pentru ca acest lucru este unul foarte important, Bebelas.ro pune la dispozitia parintilor masinute electrice pentru copii de toate varstele, cu ajutorul carora copiii se vor juca cu placere.

In plus, pe langa distractia primita odata cu masinutele electrice de la Bebelas.ro, copiii vor putea sa se joace in siguranta: bancheta masinutelor furnizate de Bebelas.ro dispune de centuri de siguranta, ceea ce se traduce cu un grad de siguranta mai mare pentru cel mic, dar si confort maxim intr-o plimbare.

Bebelas.ro- magazinul familiei

"Bebelas.ro este mai mult decat un simplu magazin online, este o platforma de pe care parintii pot afla care sunt cele mai noi si cele mai bune produse, accesorii si jucarii dedicate celor mai mici membri ai familiei. Avem spre vanzare o gama extrem de diversificata de produse, pornind de la carucioarele si patuturile de care fiecare bebelus are nevoie si ajungand la scaune pentru copii, accesorii pentru camera, articole de igiena si sanatate si chiar si diverse produse pentru mamici"- declara echipa bebelas.ro. De altfel, calitatea produselor furnizate, alaturi de profesionalismul echipei, pot fi gasite in mediul online pe pagina web oficiala a companiei- www.bebelas.ro.