Beneficiile majore de a acorda o mentenanta specializata masinii confirmate de Auto Service International Arad

BUCURESTI - 17 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoile timpului prezent impun ahizitionarea de produse, echipamente si dispozitive pentru un confort ridicat, ceea ce face ca si intreaga piata de automobile sa dezvolte un sistem preponderent diversificat, incat fiecare familie sau pasionat de autoturisme sa dispuna de una sau mai mult masini. Impreuna cu achizionarea unei masini, se impune si o mentenanta proprie, o ingrijire corespunzatoare si un mod optim de functionare, modalitate prin care profesionistii de la Auto Service International ofera posesorilor de autoturisme o gama diversificata de servicii, la preturi accesibile pentru fiecare.

www.autoserviceinternational.ro

Indiferent ca este vorba de un autoturism de mari dimensiuni sau de unul cu un consum mai redus de carburant, o masina imbunatatita corespunzator face o mare diferenta intre performanta si durata de utilizare a acesteia. O buna intretinere efectuata in grija celor de la Auto Service International va asigura o masina bine intretinuta, rezolvand toate problemele legate de carburant, motor, sistem mecanic, sistem de climatizare sau osie. Comparativ cu un autovehicul intretinut, unul mai putin ingrijit va oferi o sansa mai slaba de a calatori in destinatii exotice sau de a transporta marfa si produse, astfel inca soferul sa fie mereu precaut si vigilent in timpul traseului de parcurs.

Servicii mecanizate indeplinite cu profesionalism de Auto Service International

Ca o prima zona de aplicare a serviciilor auto, profesionistii de la Auto Service International tin sa mizeze pe trei elemente esentiale in indeplinirea cerintelor clientilor din Romania: calitate, profesionalism si diversitate. „Un domeniu care este privit cu mult interes nu doar de proprietarii de masini, ci si de absolventii studiilor tehnice si mecanice este cel auto, care indeplineste o categorie diversificata de roluri, cu un prim aspect relevant de a beneficia de performanta automobilului. Atunci cand nu se mai are grija de modul de functionare al masinii si nici de standardizarea sa, masina nu va functiona optim si va intampina defectiuni variate. De aceea, noi suntem aici pentru a le oferi clientilor nostri servicii optime de ingrijire, diagnoza si sfaturi utile cu privire la intretinerea masinii personale.” – declara administratorul service-ului din Arad.

Serviciile promovate de Auto Service International vin cu o completare la ceea ce masina are nevoie in prezent si anume: reparatii de mecanica, reparatii electrice, diagnoza completa, dar si verificare tehnica constanta, prin garantarea calitatii echipamentelor detinute si a echipei de profesionisti puse la dispozitia clientilor.

Alegerea unui service auto Arad impune informare, notorietate, optarea pentru servicii la tarife accesibile, incat fiecare categorie de client sa poate imbunatati modul de operare al masinii, cu posibilitatea de a primi la schimb conditii de siguranta si economie la bani pe termen lung. Cu dorinta de a oferi mentenanta clientilor posesori de autovehicule, Auto Service International isi mareste gama de servicii oferite prin service la sistemul de rulare, la suspensii, reparatii la instalatia electrica, schimbarea consumabilelor, vopsitorie, tinichigerie, polisare si antifonare. Programul zilnic permite fiecarui pasionat de autoturisme sau proprietar de masini sa acceseze serviciile profesionistilor si cu privire la inspectia tehnica periodica, verificare si incarcare instalatie clima, instalatii ABS, cele de alimentare sau de aprindere a sistemului electric.

Preturi avantajoase la serviciile oferite zilnic

Oferta de pret disponibila si in mediul online al celor de la Auto Service International se adreseaza posesorilor de autoturisme in functie de modelul detinut, anul de fabricatie sau in functie de componentele ce necesita ingrijie. De aceea, pe adresa online autoserviceinternational.ro se regaseste gama de preturi disponibila pentru clientii companiei, care se pot bucura de reduceri considerabile zilnic pentru mentenanta masinii.

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul tehnic, auto si diagnoza, Auto Service International garanteaza rezolvarea oricaror defectiuni aparute in domeniul auto, oferind service si consultanta pentru o gama variata de autoturisme. Alaturi de serviciile oferite clientilor, Auto Service International se remarca pe piata din Romania cu o lista particularizata de echipamente si utilaje aflate in dotare, cu care indeplinesc nevoile cele mai dificile ale colaboratorilor de pretutindeni. De aceea, tot ceea ce tine de partea tehnica si mecanica a masinii este rezolvat in cel mai scurt timp, cu un optim de performanta, la un cost extrem de accesibil pentru oricine.

Aditional, intretinerea corespunzatoare a vehiculului pastreaza toate elementele esentiale active, astfel incat, fiecare masina sa reprezinte investitia minima pentru indeplinirea nevoilor sociale. „Evitand cheltuielile de zi cu zi pe produse secnd hand sau pe echipamente fara garantie, masina va functiona o perioada scurta de timp in conditii optime, dupa care va necesita intretinere riguroasa.” – confirma mecanicul sef al statiei de intretinere auto din Arad.  Astfel, cea mai buna metoda ramane service-ul auto International, fiind si cel mai critic mod de a obtine o eficienta corespunzatoare functionarii autovehiculului.

Prin intermediul serviciilor prestate de catre personalul cu experienta si pasionat de automobile, Auto Service International se bazeaza pe o calitate exceptionala a produselor inlocuite, oferind garantie de fiecare data, pe profesionalismul mecanicilor, dar si pe calitatea serviciilor intrepinse, dezvaluite de preturile accesibile, incat, acest trio de abordare sa elimine toate riscurile clientilor de a apela la mai multe servicii de mentenanta a masinii pentru a economisi mai multi bani.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/beneficiile-majore-de-a-acorda-o-mentenanta-specializata-masinii-confirmate-de-auto-service-international-arad