BM Auto & ATI Group reprezinta cea mai inteligenta metoda de a amaneta

Horezu - 30 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Apelul la serviciile oferite de o casa de amanet reprezinta cea mai veche si simpla metoda de a obtine bani in timp rapid si legal. De fapt, ideea de „amanet" dateaza din China si are o vechime de peste 3000 de ani. Pe scurt, casele de amanet reprezinta o alternativa de imprumut, mai ales pentru oamenii care isi doresc sa imprumute sume mai mici de bani si isi doresc sa evite alte institutii financiare.

BM Auto & ATI Group reprezinta cea mai inteligenta metoda de a amaneta

Cu toate acestea, industria amanetului a evoluat, astfel ca, astazi, oamenii pot amaneta aproape orice, de la bijuterii, electrocasnice si pana la autoturisme. De altfel, cea mai apreciata forma de amanetare ramane amanetul auto, dat fiind valoarea mai ridicata a autoturismelor. Astfel, intr-o lume caracterizata de presiuni financiare, casa amanet auto Hotezu reprezinta o solutie ideala de a imprumuta bani rapid, legal si fara riscuri.

Dar, de ce aceasta industrie este atat de atractiva pentru consumatori? La fel ca si dezvoltarea oricarui alt produs, numai un anumit numar de oameni reuseste sa inteleaga adevaratul sens al acestei forme de imprumut. Populatia romana clasifica imprumuturile de la casele de amanet ca fiind riscante. Cu toate acestea, adevarul este ca imprumuturile oferite de o casa de amanet auto sunt garantate si complet legale.

De altfel, pentru ca toti consumatorii sa capete incredere in imprumuturile de la o casa de amanet, agentia BM Auto & ATI Group isi propune sa descrie serviciile pe care le ofera, astfel incat sa inlature orice nelamurire ce poate sa apara in mintea clientilor.

Top 10 servicii premium oferite de casa amanet BM Auto & ATI Group

1. In primul rand, BM Auto & ATI Group acorda imprumuturi pentru o gama larga de autovehicule- printre care autoturisme, motociclete, ATV-uri etc.- atat timp cat acestea nu au o vechime mai mare de 15 ani;

2. Rapiditatea oferiririi imprumutului. La casa de amanet BM Auto & ATI Group, clientii isi primesc banii pe loc, dupa semnarea contractului ( in aproximativ o ora);

3. Imprumuturi generoase. In urma examinarii autoturismului, casa de amanet BM Auto & ATI Group ofera imprumuturi de la 500 euro si pana la 100.000. „Clientul primeste 70% din valoarea totala a autoturismului", sustine echipa BM Auto & ATI Group.

4. Reducerea comisionului. Intr-o prima etapa, valoarea comisionului este de 0.3% pe zi, insa aceasta valoare poate sa scada pana la 0.15% pe zi;

5. Bunul amanetat este in siguranta. Casa de amanet BM Auto & ATI Group beneficiaza de paza si monitorizare video 24/7, ceea ce inseamna ca autovehiculul lasat in garantie este pazit in cele mai bune conditii;

6. Perioada contractului este de 30 de zile, insa clientii vor avea posibilitatea de a prelungi contractul in caz ca doresc;

7. Garantie. Casa de amanet BM Auto & ATI Group ofera o perioada de garantie de 2 saptamani (14 zile), timp in care se va plati numai comisionul stabilit in contract;

8. Lipsa penalizarilor. Spre deosebire de alte case de amanet din tara, la BM Auto & ATI Group clientii vor plati numai comisioanele trecute in contract;

9. Masina se poate vinde. In cazul in care consumatorul doreste sa vanda autoturismul, BM Auto & ATI Group pune la dispozitia acestuia parcul auto;

10. Securitate. Toate bunurile lasate in garantie sunt monitorizate non stop: "Bunurile din partimoniul BM Auto & ATI Group sunt monitorizate si securizate non stop", sustine echipa BM Auto & ATI Group.

De ce BM Auto & ATI Group?

"Intelegem nevoia clientilor nostri de a obtine un credit rapid, astfel incat toate procedurile realizate pana la primirea imprumutului nu dureaza mai mult de 15 minute. Plata salariilor, a ordinelor de plata sau a biletelor la ordin, a furnizorilor, a impozitelor vor deveni lucruri ce vor putea fi rezolvate numai cu un singur telefon. Mai mult decat atat, oferim garantia sigurantei masinii clientilor nostri si a semnarii contractului in prezenta unui notar. Suntem autorizati de BNR pentru acordarea de credite cu garantii auto, amanet autoturisme"- sustine echipa BM Auto & ATI Group.

Serviciile premium ale casei de amanet BM Auto & ATI Group pot fi gasite in mediul online la pagina web www.bmauto.ro. In plus, datorita faptului ca totul se desfasoara in mediul online, consumatorii pot beneficia de comoditatea completarii unui formular de amanetare a autoturismului direct pe site-ul casei de amanet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/bm-auto-ati-group-reprezinta-cea-mai-inteligenta-metoda-de-a-amaneta