Care sunt alimentele absolut esentiale din regimul tau alimentar

BUCURESTI - 27 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nutritia este un rezultat observabil al alimentatiei, ceea ce inseamna ca printre toate alimentele pe care le consumam se vor gasi si cateva care sa fie catalogate drept super alimente, pentru ca au o multime de beneficii asupra sanatatii noastre. Magazinul online super-foods.ro, ce apartine de compania Super Food Trading se ingrijeste de ceva ani de zile de sanatatea romanilor, oferind o multime de produse alimentare menite sa sustina un stil de viata sanatos.

Care sunt alimentele absolut esentiale din regimul tau alimentar

Alimentatia moderna a devenit unul dintre factorii primordiali pe care orice persona il ia in considerare atunci cand merge la piata sau la un supermarket pentru a se aproviziona cu hrana. Aparte de acestea, se impune si consumul unor alimente sanatatoase, organice, cu un potential ridicat de energie, regasite la cele mai convenabile preturi.

Natura si simplitate cu ajutorul alimentelor organice

Din necesitatea de a consuma si o serie de alimente organice, Super Foods si-a propus sa dea o lectie de viata cu privire la regimul alimentar al omului modern, care de cele mai multe ori uita sa mai manance si sa se hidrateze corespunzator.

„Sanatatea nu doar ca reprezinta tot ceea ce suntem noi ca si oameni, insa, daca nu avem sanatate, nu avem mai nimic. Noi ne-am propus sa aducem pe piata din Romania unele dintre cele mai sanatoase fructe, cereale si condimente, pentru ca un stil de viata vegetal sa fie echilibrat. Natura ne ofera atat de multe produse pentru care nu trebuie sa platim nimic, dar trebuie sa stim cate ceva despre valorile nutritionale ale acestora”, dezvaluie managerul de vanzari Super Foods Trading.

Avand un echilibru alimentar optim si urmand o dieta hranitoare vom avea bucuria de a detine o viata sanatoasa. Corpul uman are nevoie de anumite substante nutritive cum ar fi vitaminele si mineralele, insa, are nevoie si de o serie de organice, de la alune, seminte, cereale sau condimente si ceaiuri naturale, pentru a-si indeplini functiile. Toate aceste substante nutritive pot fi obtinute din surse vegetale sau animale si sunt potrivite pentru oamenii de toate categoriile de varsta, chiar de la copii si pana la seniori.

Exista anumite alimente ce contin mari cantitati de nutrienti esentiali si grasimi relativ scazute, ce pluseaza cu un numar mic de calorii, care pot fi consumate intre mesele zilnice. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de Super Foods. Legumele uscate, fructele confiate, pestele, nucile, alunele, cerealele integrale, plantele si condimentele naturale se numara printre cele mai uzuale si mai cumparate alimente benefice, pentru ca un gramaj de 100 poate fi consumat si de cel ce urmeaza o dieta mai aspra si de cel care nu intentioneaza sa urmeze niciun regim alimentar.

Pe langa cele mentionate, lista continua cu orezul brun, lintea, ovazul, nucile, mierea, usturoiul, ciupercile, uleiul de masline, chefirul, soia, scortisoara neagra, ardeiul iute, vinul rosu, ceaiul verde, carnea de curcan sau semintele de acai si chia.

Deoarece toate alimentele mentionate mai sus reprezinta surse excelente de minerale, este recomandat sa fie incluse in mod regulat in alimentatie. Atunci cand o persoana are un regim alimentar echilibrat, organimsul sau primeste toate aceste substante nutritive si are sanse mai mici de a suferi de boli sau de deficiente alimentare.

In plus, aceste alimente nu contin colesterol sau grasimi in exces, prin urmare pot fi considerate cele mai bune alimente pentru pierderea in greutate. Magazinul online super-foods.ro vine si cu o promotie de nerefuzat pentru cei pasionati de alimente organice, prin oferirea de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 250 de lei si, bonus, un cadou surpriza.

Nu este deloc de neglijat aceasta oferta, mai ales ca fiecare produs contribuie la o multime de functii optime de care organismul nostru are nevoie pentru a fi si a se mentine sanatos. In mediul online, compania ofera si o serie de informatii suplimentare ale consumului de alimente organice, precum si retete culinare care se impaca extrem de bine cu viata mondena.

Cu alte cuvinte, astfel de produse nu trebuie neglijate din alimentatia zilnica si trebuie sa avem grija de organismul nostru pentru a ne mentine mereu in cea mai pura forma.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/care-sunt-alimentele-absolut-esentiale-din-regimul-tau-alimentar