Importanta materialului biologic in apicultura

BUCURESTI - 6 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Produsele apicole sunt cunoscute ca fiind unele din cele mai eficiente remedii naturale pentru tratarea diferitelor afectiuni ale corpului uman, acest lucru datorandu-se aminoacizilor si vitaminelor de care beneficiaza in compozitie. Apis Donau este firma ce doreste sa mentina in prim plan pe piata din Romania beneficiile alimentelor oferite de albine ce sunt la mare cautare la ora actuala pe tot teritoriul tarii. Acest lucru este realizat prin comercializarea de produse apicole si de material biologic prin intermediul magazinului online apis-donau.ro ce sta la dispozitia tuturor doritorilor.

Importanta materialului biologic in apicultura

Cu toate ca este cunoscut ca fiind cel mai rapid si puternic energizant natural, mierea de albine oferita spre vanzare de Apis Donau vine impreuna cu o serie larga de beneficii ce sunt cunoscute si in randul altor produse din cadrul aceleiasi firme precum polenul sau fagurii cu miere . Pentru ca aceste preparate sa fie de calitate superioara, firma are grija ca toate stupurile de albine pe care le ingrijeste sa se afle intr-o permanenta supraveghere, fapt pentru care insusi managerul acesteia declara in cadrul paginii web faptul ca: "Principala ramura a activitatii noastre o reprezina productia de produse apicole: miere, polen, propolis, etc..., iar cresterea si selectionarea matcilor vine ca o necesitate a acestei activitati. Gestionam totodata un numar considerabil de nuclee de imperechere, care ne ajuta in programele noastre de multiplicari din fiecare sezon. Pentru a pastra si imbunatati materialul genetic pe care il detinem, pe langa imperecherile naturale controlate, efectuam si inseminari artificiale, avand un rol important in obtinerea de matci reproducatoare cu caracteristici extraordinare." .

Cu toate acestea, Apis Donau se bucura de o echipa formata din sase iubitori de albine care duc cu succes mai departe o traditie care le-a fost transmisa de nu mai putin de patru generatii. Acest lucru se poate observa cu usurinta prin dedicarea cu care acestia isi executa treaba, astfel ca un numar ridicat de clienti isi arata multumirea vis-a-vis de produsele primite.

Matci sau roiuri de albine sanatoase si productive

Pentru o miere de calitate superioara albinele trebuie sa fie sanatoase, fapt pentru care atentia acordata acestora este un obiectiv principal. Atat cele oferite spre vanzare, cat si cele ce fac parte din productia firmei beneficiaza de cele mai calitative tratamente menite sa incurajeze albinele catre o munca eficienta.

Matca este unul din cei mai importanti membri din cadurul unui stup, caci aceasta depune un numar insemnat de oua, astfel ca este raspunzatoare pentru urmatoarele generatii. Apis Donau ofera spre vanzare matci sanatoase Carpatine, Caucaziene, Carnica, Ligusta si Buckfast ce sunt dispuse atat ca fiind imperecheate natural, cat si imperecheate controlat. De altfel, pentru o marca Carpatina imperecheata natural, clientul va trebui sa achite suma de 50 de lei, iar pentru o marca Caucaziana imperecheata natural, 60 de lei. Cu toate acestea, firma dispune si de roiuri de albine la pretul de 300 de lei ce ofera o productie consistenta de miere de albine de prima clasa.

Acestea fiind spuse, apicultura este o adevarata arta ce implica o munca si o dedicare nemaiintalnita intr-un alt domeniu, fapt pentru care produsele si serviciile oferite de firma Apis Donau se dedica in special tuturor celor ce iubesc aceasta ramura a zootehniei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/importanta-materialului-biologic-in-apicultura