InfinityEvents – garantia celor mai reusite petreceri pentru copii

BUCURESTI - 2 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O petrecere aniversara, o petrecere de botez sau un oricare alt eveniment organizat pentru copii sau la care participa copii au un element comun: veselia.

www.infinityevents.ro

www.infinityevents.ro

Pentru ca starea de bucurie sa fie accentuata si pentru ca distractia sa fie cuvantul de ordine la oricare astfel de eveniment, profesionistii de la www.infinityevents.ro propun modalitati inedite de organizare.

            Nimic nu poate aduce o mai mare bucurie parintilor decat veselia celor mici, astfel Infinity Events ajuta ca orice petrecere pentru copii sa fie una reusita. Programele pe care le ofera sunt dintre cele mai variate – poate fi vorba de organizarea concursurilor distractive, de face-painting, de tombole si alte momente care sa aduca veselie in randul celor mici. Toate aceste evenimente au loc cu ajutorul animatorilor de petreceri profesionisti si specializati de la Infinity Events.

            Servicii de animatori pentru petreceri copii oferite de Infinity Events

            Orice tip de petrecere devine una de vis in momentul in care apar in scena animatorii Infinity Events. Fiecare copil are un personaj preferat, fie el din desene animate, din basme, ori un super-erou pe care il indrageste. Unora le plac povestile, altora spiridusii, iar alti copii sunt incantati de magicieni. Infinity Events vine astfel cu o oferta bogata de animatori de petreceri pentru copii, care pot multumi pana si cele mai exigente gusturi ale copiilor.

            Clovnii si magicienii ajuta la intretinerea atmosferei, pastrand captivata atentia celor mici. Parintii cunosc foarte bine faptul ca cei mici au probleme cu pastrarea focusului, daca nu este implicata si distractia. Serviciile pe care le ofera animatorii Infinity Events garanteaza insa petreceri reusite de fiecare data, prin activitati, concursuri, cantece si decoruri concepute doar pentru deliciul copiilor.

            Gama de personaje ce pot asista la petrecerile pentru copii este una foarte diversificata. Clovni, magicieni, pritese, zane, iepurasi de Paste sau Mos Craciun, super-eroi, personaje din basme sau benzi desenate, spiridusi si multe alte tipuri de animatori stau la dispozitia oricarui organizator de petrecere aniversara (si nu numai) pentru copii.

            Printre activitatile propuse pentru petrecerile cu cei mici, InfinityEvents ofera modelaj de baloane, masini de baloane de sapun, pictura pe fata, costume de carnaval, spectacole de magie, piese de teatru, karaoke si numeroase alte astfel de activitati care dau un plus de culoare fiecarei petreceri. Pentru ca astfel de momente speciale si distractive sa fie pastrate in amintire, InfinityEvents ofera si servicii foto-video care imortalizeaza fiecare element de veselie si bucurie din cadrul unei petreceri.

            Un plus pentru Infinity Events il reprezinta si organizarea petrecerilor pentru botez. In acest caz se ofera ursitoare de botez, care fac deliciul publicului si introduc o atmosfera de magie si misticism in cadrul acestui eveniment deosebit.

            Venind ca o completare perfecta la nevoia parintilor de a oferi cele mai reusite petreceri pentru proprii copii, Infinity Events ofera o gama larga si variata de servicii care ajung sa multumeasca pana si cele mai pretentioase gusturi. In acest fel, animatorii profesionisti ajung sa transforme orice petrecere aniversara, de botez sau alt tip de eveniment in unul cu totul special.