Logodna, sarbatorita cu inele uimitoare marca E-Ring

BUCURESTI - 11 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In momentul in care hotararea a fost luata, atunci cand viata de cuplu a trecut la etapa urmatoare si cele doua destine urmeaza sa se uneasca, se trece in mod firesc la pasul logodnei. Pentru ca un astfel de moment sa fie marcat intr-un mod deosebit, barbatul va incerca sa isi impresioneze partenera cu o cerere in casatorie inedita, cu un cadru si cu circumstante deosebite. Un element foarte important, pe care nu trebuie sa il omita barbatul in intregul ansamblu al logodnei, este si inelul - aici vine in ajutor E-Ring si oferta diversificata de inele de logodna .

www.e-ring.ro

www.e-ring.ro

Inele de logodna E-Ring, pentru orice preferinte

            Partenerul va trebui sa aiba in vedere tot ceea ce ii place viitoarei mirese, pentru a putea face cea mai potrivita alegere a inelului de logodna. Nu exista totusi niciun motiv de ingrijorare, intrucat varietatea modelelor oferite in cadrul magazinului online E-Ring poate sa duca la indeplinire orice exigente.

            Gusturile difera fara doar si poate, tipologia inelelor de logodna trebuind sa multumeasca de fiecare data pe deplin. Incepand de la simplitate pana la modele deosebite, continuand cu un stil glamour sau retro ori optand pentru un inel cu diamant, viitorul mire se va asigura ca va face cea mai buna alegere, impresionandu-si de asemenea si partenera.

            Trendul actual favorizeaza tot mai mult modelele de inele de logodna moderne, concepute intr-un stil minimalist, in linii cu influente clasice. Astfel de inele pun in valoare feminitatea, delicatetea si finetea partenerei, modelele Solitaire de la E-Ring fiind in acest caz o alegere foarte indicata.

            In situatia in care partenera are o fire extrovertita si vrea sa atraga tot timpul atentia, inelul de logodna va trebui sa se alinieze si cu acest stil. Pentru a aduce adevarata fericire pe chipul partenerei, viitorul mire poate alege modele de inele de logodna E-Ring din gama Halo sau Three Stone. Insertiile de pietre pretioase cu siguranta vor atrage toate privirile si o vor incanta pe purtatoare.

Inel de logodna cu traditie, pe mana gingasa a femeii

            In alte cazuri, inelele de logodna reprezinta o traditie de familie, sunt transmise din generatie in generatie si poarta o insemnatate deosebita pentru ambii parteneri. Daca se doreste continuarea sau inceperea unei astfel de traditii, se poate opta pentru un inel de logodna ce aduce la viata stiluri trecute. Fara a renunta la liniile moderne, inelele de logodna pot avea de asemenea influente retro si vintage.

            Uneori, chiar si dupa numeroase cautari, nu poate fi gasit acel inel de logodna perfect, ce sa indeplineasca toate gusturile partenerei. Nici pentru o astfel de situatie partenerul nu trebuie sa aiba motive de ingrijorare, intrucat E-Ring ofera posibilitatea realizarii de inele de logodna personalizate. In acest fel, inelul ce simbolizeaza viitoarea casatorie poate avea un design cu totul special, poate fi gravat ori poate include pietre pretioase variate, nu neaparat diamantul clasic, daca acestea sunt preferintele partenerei.

            Indiferent daca este vorba despre un model de inel de logodna ales din vastul catalog prezentat online sau daca se doreste ca cererea in casatorie sa fie pusa in plan cu un inel 100% personalizat, E-Ring este solutia ideala pentru un moment cu adevarat unic. Logodna va fi astfel cu atat mai impresionanta, cu cat inelul uimitor va completa magia fericitului moment.