Parfumuri de calitate la preturi micsorate pentru fiecare de la Pandera

BUCURESTI - 26 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Lucrurile si elementele naturale intotdeauna au un miros aparte, o esenta de proaspat si natural, mai ales daca se face referire la lemnul recent taiat, la iarba cosita, la florile culese sau la pomii infloriti. Unele din aceste mirosuri inconjoara omenirea de ani de zile, insa, cu timpul au ajuns sa fie ingrediente vitale in realizarea unei compozitii chimice pentru un parfum anume, ceea ce face ca si comerciantul Pandera din Romania sa se bucure de o astfel de reteta proprie pentru a-si comercializa gama de produse cosmetice si parfumerie, mizand intotdeauna pe compusii naturali pentru un pret minim al produselor.

Pandera va ofera pafrumuri originale

Unele persoane aleg sa poarte o anume compozitie de parfum doar pentru ca i se potriveste cel mai bine personalitatii, in schimb ce altele mizeaza pe alegerea unui parfum pentru a evidentia prospetimea si vitalitatea. Inainte de toate, un parfum este cel ce defineste caracterul unui om, cel care furnizeaza surse puternice de inspiratie si de armonie.

Intelegerea notelor unui parfum comercializat de Pandera

Administratorul legal al companiei Revi-Estas din Suceava precizeaza pentru clientii sai: „Alegerea unui parfum tine mereu de cele 3 note ale compusului, pentru ca parfumurile uneori contin miresme diferite pentru a crea un buchet unic de flori naturale eliberat de catre corp. Aceste straturi ale parfumului sunt mentionate intr-un singur tip de parfum, care vor deveni mai evidentiate in timp. Astfel, ceea ce mirosi in primele 3 secunde nu se va compara cu mirosul pe care il vei resimti in urmatoarele 2 ore de la pulverizare pe piele.”

Notele unui parfum se impart in note de varf, note de mijloc si note de baza. Fiecare fintre acestea elimina un miros specific imediat dupa aplicare, ceea ce inseamna ca primul miros cu care nasul se confrunta este cel de la varf, care se evapora destul de rapid. Pentru notele de mijloc, mirosul isi va alcatui un grup de elemente parfumante, eliminand notele tari ale compozitiei pentru a lasa notele de baza sa isi faca remarca. Aceste note sunt mult mai bogate si nu sunt adesea detectate pana cand purtatorul nu lasa un timp de cel putin 20-30 de minute, pentru a oferi profunzime si pentru a crea tema primordiala a mirosului.

Transport gratuit in Romania pentru orice achizitie de pe pandera.ro

Compania cu renume, Pandera, isi satisface anual clientii prin diversificarea gamei de parfumuri si oferirea de servicii reale, la un raport calitate-pret extrem de avantajos. „Multumita comezinlor online reusim sa punem la punct un serviciu de livrare gratuita celor care comanda produse in valoare de peste 200 RON, astfel incat sa tinem cont de timpul de livrare si de perioada de comanda a clientilor nostri.” – declara cu incredere managerul de vanzari al Revi-Estas S.R.L..

Orice comanda de parfumuri de calitate intreprinsa in mediul online pe adresa pandera.ro isi avantajeaza clientii cu miresme ale celor mai cunoscute branduri mondiale, incepand de la Armani, Bvlgari, Calvin Klein, Celine Dion, Diesel, Dior, Gucci, Hugo Boss, Kenzo, Lacoste, Prada si finalizand cu parfumurile personalizate ale lui Paco Rabanne, Tom Ford, Lady Gaga, Nina Ricci sau Yves Saint Laurent.

Ideale pentru uzul propriu, pentru a face un cadou unui prieten sau unui membru al familiei, dar si pentru a iesi in evidenta la un eveniment festiv, parfumurile de calitate ale comerciantului Pandera ofera intotdeauna o nota distinctiva purtatorului.

Posibilitatea de a miza pe politica de transport si de retur, pe cele mai avantajoase preturi, dar si pe marturiile miilor de clienti multimiti, beneficiind si de unele promotii la gamele de parfumuri de claitate pentru femei si barbati sau pentru replici A++ construiesc reale avantaje ale companiei, incat sa fie popularizata si sa fie preferata doritorilor de arome noi, axate pe un buzunar limitat sau stramtorat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/parfumuri-de-calitate-la-preturi-micsorate-pentru-fiecare-de-la-pandera