Servicio.ro - Reparatii variate pentru electronice moderne

BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Impunandu-se pe piata prin ceea ce face Servicio este mai mult decat un service pentru aparate electronice.

Logo Servicio.ro

Aparatele electronice au o durata de viata. Mai devreme sau mai tarziu isi arata semnele de uzura sau, mai rau, se strica. Neasteptatul se produce astfel ca te va lua cu surprindere insa mai neplacut este ca depinzi de acestea si trebuie sa faci o investitie urgenta. Telefonele, tablete, laptop-uri toate fac parte din munca de zi cu zi, de accesul la internet si conexiunea cu cei din jur. Nu te poti lipsi de acestea cand asta iti afecteaza profesionalismul, imaginea ta in afaceri. Dar cum pentru toate exista o rezolvare Servicio iti aduce solutia optima: reparatia electronicelor de orice fel.

Este sprijinul tau, solutia urgenta si mai cu seama ceea ce iti ofera incredere ca poti salva o investitie facuta. Nu trebuie sa te consideri pierdut la fel ca si aparatul in sine. Acolo unde ceea ce s-a stricat este minor ar fi absurd sa inlocuiesti totul. Acolo unde o singura piesa a functionalitatii unui aparat este problema nu are rost sa investesti din nou si de la zero.

Cu ce incanta Servicio piata de profil. In primul rand se adreseaza publicului larg si nu tine cont de conditii de pret si aparat. Cu alte cuvinte poti sa te bazezi pe Servicio si cand vine vorba de un Iphone si cand ai nevoie de repararea unui iPad, tablete si laptopuri de orice marca, telefoane Samsung de orice generatie. Service HTC sau Android completeaza lista pentru a demonstra ca prin varietatea de optiuni a serviciilor oferite tehnicienii sunt bine pregatiti.

Cea mai comuna problema o reprezinta ecranul spart, total sau partial afectat. Desi printre cele mai comune situatii este un proces complex pentru ca in final sa arate si sa functioneze perfect. Pentru acest segment Servicio se mandreste a fi singura companie care dispune de o tehnologie moderna, avansata pentru regenerarea ecranelor LCD.

Insa la o detaliere a ceea ce inseamna Servicio aprecierea este si mai mare. Cu optimism ca nu este momentul sa faci o inlocuire totala de telefon sau tableta te gandesti sa incerci varianta de reparatie. Insa o data cu o problema a aparatelor electronice intervine si nevoia de a recupera datele. Inca o data gasesti sprijinul perfect pentru dorinta ta. Departe de a fi ulterior un aparat ce functioneaza mult mai greu ca semn clar ca s-a intervenit in vederea reparatiei Servicio isi garanteaza munca facuta. Asta pentru a demonstra inca o data buna pregatire in domeniu.

Ce aduce nou pe piata se refera si la flexibilitatea cu care se lucreaza. Atat in preturi cat si in timpul depus in numele muncii. Este de la sine inteles ca nu poti lucra la fel daca nu mai ai disponibil telefonul mobil, daca laptopul sau tableta reprezenta obiectul muncii. Si mai cu seama pentru ca te astepti ca investitia in acest sens sa fie inferioara celei de noua achizitie nu vei fi dezamagit de ofertele Servicio.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/servicio-ro-reparatii-variate-pentru-electronice-moderne