Solutii de izolatii pentru fatade propuse de E-Izolatii.ro

BUCURESTI - 16 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice locuinta are nevoie de o termoizolatie eficienta, pentru ca proprietarii sa beneficieze de gradul de confort termic dorit, dar si pentru a reduce considerabil pierderile de caldura si implicit consumul de energie asociat. Economia la facturile lunare de utilitati este o consecinta directa a unui sistem de izolatie pentru fatade conceput corect si eficient. Astfel de solutii pot fi oferite doar de catre profesionisti, dintre care se remarca si specialistii E-Izolatii.ro.

www.e-izolatii.ro.

www.e-izolatii.ro.

Produsele utilizate pentru sisteme de izolatii difera prin propria lor natura, dar si prin zonele de aplicare. Utilizate in conformitate cu specificatiile, aceste produse ofera de fiecare data o izolatie perfecta. Dilemele continua insa sa apara, intrucat proprietarii nu stiu exact ce sa aleaga atunci cand vine vorba de izolatia pentru fatade. Doua solutii avantajoase sunt oferite de profesionistii in izolatii, care isi expun oferta in mediul online la adresa www.e-izolatii.ro : sistemele de vata bazaltica de fatada si clasica izolatie ce implica utilizarea polistirenului.

            Vata bazaltica pentru izolarea fatadelor

            Desi conceptia generala legata de vata minerala este ca aceasta este folosita pentru izolatii interioare, o categorie a acesteia, respectiv vata bazaltica, poate fi utilizata cu succes pentru cele mai eficiente sisteme de izolatie ale fatadelor. Proprietatile acestui material confera oricarei locuinte un grad de confort termic aparte, alaturi de o eficienta izolatie acustica.

            Vata bazaltica si cea minerala, de sticla, sunt constituite din tesaturi de fibre si lianti organici, care ofera elasticitate, flexibilitate dar si un coeficient de conductivitate termica redus, pentru o buna izolatie.

            Fibrele sunt dispuse intr-un mod permisiv, aerul acumulat intre acestea ajutand atat la izolatie atat din punct de vedere termic, cat si acustic. Camerele de aer formate intre fibre au aceasta capacitate de a izola termic si acustic peretii locuintei, pentru a oferi acel ambient de camin dorit.

            Alaturi de aceste proprietati, vata bazaltica mai prezinta si avantajul de a nu arde si de a nu intretine focul, fiind ideala ca si izolator ignifug.

            Izolatii de fatade cu ajutorul polistirenului

            Polistirenul se numara printre cele mai populare optiuni in materie de izolatii, in special pentru cele ce vizeaza fatadele. Este un material care nu aduce repercusiuni asupra starii de sanatate, iar daca este montat corect reduce considerabil riscul aparitiei mucegaiului sau igrasiei.

            Polistirenul este varianta de izolatie cea mai cautata, daca discutam din punct de vedere finaciar. Atat materialul, cat si manopera este avantajoasa din punct de vedere al costurilor, iar printr-o izolatie cu polistiren se poate obtine atat un grad de confort termic sporit, cat si remedierea si indreptarea defectelor de forma ale peretilor.

            Oricare dintre aceste sisteme de izolatie pentru fatade pot fi achizitionate de pe website-ul sus-numit, alaturi de multiple alte optiuni ce vizeaza izolarea interioarelor, a incintelor cu un grad de umiditate ridicat, a acoperisurilor si mansardelor si nu numai. E-Izolatii poate sa ofere raspunsul perfect in orice situatie, drept pentru care doritorii pot sa contacteze reprezentantii firmei pentru consultanta si recomandari. Cele mai eficiente si rentabile solutii in materie de izolatii pot fi astfel obtinute de orice proprietar care acceseaza site-ul www.e-izolatii.ro.