Solutii pentru promovare de la e-flyere

BUCURESTI - 27 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Orice antreprenor sau persoana cheie in dezvoltarea unei afaceri stie ca promovarea este reteta succesului. Activitatea depusa in aceasta directie contribuie activ la cresterea vanzarilor, cresterea cifrei de afaceri si, bineinteles, sporeste vizibilitatea firmei pe piata.

Flyere

Flyere

               Orice antreprenor sau persoana cheie in dezvoltarea unei afaceri stie ca promovarea este reteta succesului. Activitatea depusa in aceasta directie contribuie activ la cresterea vanzarilor, cresterea cifrei de afaceri si, bineinteles, sporeste vizibilitatea firmei pe piata.

                In momentul de fata, datorita evolutiei constante a tehnologiei, promovarea a capatat un aspect multilateral. Fie ca vorbim despre online sau media, nu putem ignora impactul pe care il are felul in care mesajul nostru ajunge la consumatori. Desi tendinta este sa transferam cat mai mult in online, nu putem nega ponderea covarsitoare reprezentata de printing, cu atat mai mult daca este bine targetat si directionat. Din acest motiv, E-flyere a dezvoltat o metoda rapida, eficienta si economa de a te face cunoscut. Solutia acestora de promovare o reprezinta flyerele si pliantele publicitare, o cale prin care mesajele clientilor ajung zilnic la mii de oameni.

                Indiferent ca este vorba despre o afacere nou intrata pe piata sau un proiect care nu beneficiaza de un buget substantial, promovarea este vitala pentru a avea succes. Acest lucru poate fi realizat cu usurinta prin tiparirea unor flyere si desfasurarea unor campanii de distributie a acestora. Cu siguranta v-ati gandit de multe orice ce minunat ar fi ca informatiile despre produsele voastre sa ajunga in mainile potentialilor clienti. Sau probabil ca v-ati imaginat cum clientii vostri ajung acasa si primul lucru pe care il gasesc sunt flyerele voastre (campanie de “door hangers”), sau chiar cum isi arunca o privire peste calitatile produselor voastre in timp ce asteapta in statie (distributie stradala). Ei bine, E-flyere va ofera aceste solutii foarte avantajoase pentru promovare.

Cu totii stim ca prima impresie conteaza foarte mult, astfel ca solutia flyerelor si pliantelor se dovedeste o unealta extrem de utila pentru prezentarea produselor si serviciilor unei companii. Pliantele, flyerele sau cartile de vizita sunt instrumente esentiale pentru campaniile de marketing. Totodata, promovarea prin flyere ajuta la cresterea notorietatii brandului, atinge publicul vizat si ajuta de asemenea la convertirea clientilor potentiali in clienti reali.

                Indiferent daca este vorba de un business consolidat sau o afacere aflata inca intr-un stagiu de inceput, varianta promovarii prin pliante, flyere sau brosuri este printre cele mai accesibile de pe piata. Avantajul promovarii prin flyere sta de asemenea si in faptul ca pot fi distribuite oriunde, pe strada, in fata magazinului, in cutiile postale sau chiar in sali de asteptare sau alte locuri in care oamenii le pot citi. Daca in cazul promovarii prin e-mail sau alte forme totul poate sa dispara printr-un singur click, flyerele raman, sunt citite, iar ofertele prezentate sunt memorate si ulterior cautate.

                Echipa E-flyere ofera suport continuu si produse de calitate care vin sa intareasca imaginea brand-ului dumneavoastra. De la concept si sprijin in ceea ce priveste grafica, imprimarea si pana la distributie, serviciile oferite sunt complete si menite sa usureze munca clientilor.