Un alint imbietor si un rasfat al naturii promovat de Casa Lus turistilor

BUCURESTI - 25 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mediul actual prezinta o tendinta pe care cei mai multi oameni o abordeaza in timpul concediilor, al vacantelor, al zilelor libere sau in weekend si anume aerul natural si sanatos al zonei de munte, mizand pe relaxare si pe liniste. Departe de zgomotul orasului Suceava, intr-un mediu lipsit de vicii, se regaseste si Casa Lus, o pensiune care ofera cazare, mancare traditionala si noi modalitati de a evada din cotidian.

www.casalus.ro

Suceava isi prezinta anual modalitatile prin care locuitorii pot fructifica fauna si vegetatia locului, fiind unul dintre judetele cu o impresionanta gama de atractii turistice, mizand mereu pe transferul de la urban la rural, cu noi posibilitati de atractie. Evident, o pensiune Vatra Dornei pare sa fie motivul pentru care pasionatii de natura conduc kilometri placuti printre drumurile pline de mister ale zonei, ajungand sa opteze pentru ospitalitate calduroasa, in conditii moderne, cu un aspect placut si uimitor al zonei.

Pensiunea care imbina clasicul cu rusticul uimitor al zonei

„Ne-am dorit sa le oferim clientilor nostri o pensiune care sa imbine clasicul cu rusticul si in acelasi timp sa fie diferita decat alte pensiuni din aceasta zona. Mizam pe traditie si pe cultura in a le prezenta turistilor cele mai atractive zone si peisaje care ne inconjoara. Ceea ce am construit aici se adreseaza familiilor, tinerilor, insa si pensionarilor, care pot alunga rutina si monotonia din oras prin intermediul vizitelor in padurile verzi, ale cararilor pline de flori si ale locuitorilor agreabili si sociabili.” – declara administratorul pensiunii Casa Lus.

La 18 kilometri distanta de Vatra Dornei, turistii pot ajunge in satul Coverca, unde la numarul 168 al constructiei din comuna Panaci pot regasi locul in care se renunta la formal si se adopta libertatea deplina a locului ce ofera mai mult decat confortul propriei locuinte. Tiparul de a iesi in evidenta fata de alte pensiuni este pe deplin indeplinit, astfel incat sa se aminteasca despre o atmosfera relaxanta, chiar si in timpul iernii, locul care la incrucisarea de drumuri reda inspiratia, calmul, odihna si destinderea de care fiecare turist si client are nevoie.

Daca se apropie ora pranzului sau a cinei, atunci ospatul este pe cinste la Casa Lus, pentru ca toata lumea se opreste din activitate si se intruneste pentru a se bucura de un timp placut al mesei, cu servire de mancare traditionala si specific moldoveneasca, insa, nu se uita delicatesele si deserturile mult dorite de turisti. Fiecare membru al pensiunii Casa Lus investeste timp, resurse si emotii pentru a le oferi turistilor o atmosfera uimitoare, incat acestia din urma sa se bucure de o sedere de vis, uitand de problemele de la munca sau de alti factori de stres.

Vatra Dornei – mereu o vreme perfecta pentru cazare

Fiecare turist poate apela la un contact Casa Lus incat sa se bucure de o vreme perfecta pentru cazare, acolo unde veselia, respiratia naturii si a locurilor inconjuratoare sa isi puna amprenta asupra turistilor. Mai mult decat atat, serviciile puse la dispozitie de Casa Lus indeplinesc conditiile de modern, camerele fiind autentice, cu echipamente si dispozitive moderne, bai amenajate complet, totul pentru un sejur placut la poalele muntilor. Pentru cei care nu au incercat niciodata o experienta de acest gen, pensiunea propune si o relatie cu natura, acolo unde se poate obtine aerul curat, imbratisarea naturii nedeteriorate de mana omului, dar si distractia uimitoare alaturi de toti prietenii.

Mediul virtual ofera si un contact direct pentru rezervari si destinderi de weekend, dar si vizite in timpul saptamanii care sa se finalizeze cu sederi de recreere si cu momente unice petrecute in compania celor dragi. Pagina de Facebook Casa Lus ofera informatii vitale despre locatie, preturi, dar si beneficiile unei relaxari de weekend la munte, intr-un peisaj incantator si uimitor, aflat la mare distanta de zgomotul si aglomeratia unui oras agitat.

Casa Lus defineste plaiul natural al zonei

Ambianta intalneste eleganta in cadrul pensiunii Casa Lus, acolo unde timpul de demult se imbina intr-o armonie vibranta cu decorul modern, mizand anual pe sfaturile si aprecierile turistilor, care nu exita sa nu conteneasca poposiri in acest meleag natural, plai al spiritualitatii si calmului uman. Interiorul si exteriorul pensiunii dezvaluie o suprafata apreciabila din multe puncte de vedere, cu posibilitatea de a face gratar si pe timp de iarna, de a sta la plaja si de a contempla natura in timpul verii, insa, nu uita sa imbogateasca spiritul si mintea cu aer proaspat, fauna si vegetatie colorata, in restul anotimpurilor anului.

In esenta, pensiunea Casa Lus poate fi contactata la emailul carmen@rfnc.ro, la numarul de telefon 0745897403 sau prin contact direct in zona de munte, la o distanta de 18 kilometri de orasul Vatra Dornei, in satul Coverca, nr. 168, comuna Panaci, acolo unde imprejurimile creeaza o adevarata poveste de dragoste intre turisti si natura, intr-un mediu al confortului si al ospatului traditional.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/un-alint-imbietor-si-un-rasfat-al-naturii-promovat-de-casa-lus-turistilor