Poze E-banking

  • Senatorul Ionut Popescu, fost ministru de finante: „E-banking-ul romanesc are termen de valabilitate pana in primavara”

    Poza: Senatorul Ionut Popescu, fost ministru de finante: „E-banking-ul romanesc are termen de valabilitate pana in primavara”

  • Varujan VOSGANIAN, pentru eBanker.ro: 'Serviciile de e-banking din Romania sunt intr-un stadiu incipient, dar au un viitor promitator'

    Poza: Varujan VOSGANIAN, pentru eBanker.ro: 'Serviciile de e-banking din Romania sunt intr-un stadiu incipient, dar au un viitor promitator'

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul e-banking.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la e-banking. Pozele pe tema e-banking cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul e-banking, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la e-banking, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la e-banking.