e-books    

Comunicate de presa si evenimente pe tema e-books

 • e-books. Noi apariții editoriale în Librăria de cărți digitale ebooks.edituradoxologia.ro

  e-books

  Iasi, Iasi - 5 March 2015

  Comunicat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei - Editura DOXOLOGIA

  ... books DOXOLOGIA veţi găsi cărţi de teologie şi spiritualitate, credinţă ortodoxă, poezie şi proză creştină, noi apariţii editoriale ("Întoarcerea părintelui Andrei Pătraşcu" de Alexandru Lascarov-Moldovanu, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: carti digitale , editura doxologia , e-books , antonie de suroj

  Vezi toate comunicatele de presa despre e-books

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul e-books.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la e-books. Informatiile despre e-books cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul e-books, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la e-books, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.