Romavia optimizeaza zborurile oficiale: mai marii statului roman zboara mai organizat si mai sigur incepand din luna august

Timisoara - 28 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

Romavia isi optimizeaza activitatile operationale apeland la solutiile si serviciile de custom software de la e-concept. Incepand cu luna august, compania aeriana Romavia, operator principal desemnat pentru a executa zboruri speciale în favoarea Administraţiei Prezidenţiale, Guvernului şi Parlamentului României, beneficiaza de solutia software profesionala de planificare si urmarire a intregii activitati operationale, AirOps, marca e-concept.

In urma implementarii solutiei AirOps, intregul departament operational al companiei Romavia dispune de o solutie profesionala de planificare si urmarire a echipajelor si aeronavelor proprii, putand astfel sa reduca cu mai bine de 80% din activitatile redundante ce se desfoara in acest gen de companii.

Pe langa beneficiile pe partea operationala, AirOps este si un instrument utilizat cu succes de departamentul HR pentru planificarea si urmarirea pregatirii fortei de munca in vederea desfasurarii activitatilor de zbor. Nu in ultimul rand, AirOps asigura echipei manageriale, o viziune de ansamblu clara asupra intregii activitati a companiei, putand in orice moment sa cunoasca situatia curenta exacta.

Compania e-concept reuseste prin aceasta colaborare sa depaseasca pragul de 70% din piata companiilor de transport public aerian de persoane. Portofoliul de clienti pe solutii operationale aeriene include companii aeriene precum Carpatair SA, Eurojet Romania SA, Jetran Air, Medallion Air si nu in ultimul rand, Blue Air Transport Aerian.

Dupa cei peste este noua ani de experienta in mediul corporatist din Romania, e-concept dovedeste inca o data ca este o echipa puternica de profesionisti, ce duce la bun sfasit proiecte complexe asupra proceselor implementate, aducand valoare adaugata fiecarei companii cu care colaboreaza si ajutand-o sa ramana unica prin particularitatile sale de business.

Despre E - CONCEPT CUSTOM SOLUTIONS S.R.L.

e-concept isi ajuta clientii sa ramana unici, punandu-le in valoare particularitatile de business prin implementarea de solutii software custom, create exact pe profilul si nevoile acestora. Istoria de peste noua ani si portofoliul de clienti corporativi de pe piata din Romania reprezinta garantia profesionalismului serviciilor oferite.

e-concept recomanda: ramai unic!
e-concept
300588 timisoara, 31 diaconu coresi st, 3rd floor
Mob: +40 724 464 054
Tel/Fax: +40 356 710 282