Cadourile lunii martie pentru partenerii tai de afaceri

BUCURESTI - 2 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In luna martie ai un nou prieten. Un prieten care te va ajuta sa alegi cadourile potrivite pentru luna martie. Intra pe www.e-gift.ro si vei gasi culoare, stil, eleganta, originalitate si bun gust.

In luna martie ai un nou prieten. Un prieten care te va ajuta sa alegi cadourile potrivite pentru partenerii de afaceri, prieteni, familie si colegi.
Daca nu ai timp sa mergi prin magazine sau daca ai nevoie de un sfat privind alegerea unui cadou potrivit indiferent de ocazie, intra pe site-ul nostru www.e-gift.ro si iti garantam ca vei uita de aceste probleme.

Oferim o gama larga de cadouri, de la flori, cosuri cu dulciuri, decoratiuni pana la obiecte de gradinarit si cosmetice.
Suntem singura firma de cadouri care iti ofera torturi aniversare realizate din flori.

Odata selectate produsele prin intermediul site-ului nostru, mesajul tau ajunge direct la departamentul nostru de comenzi. Dupa ce comanda va fi inregistrata vei fi contactat pentru a confirma existenta produselor comandate si corectitudinea datelor inscrise in formularul de comanda.

Livrarea este gratuita si nu se percep taxe suplimentare pe langa pretul comunicat pe site sau stabilit de comun acord. Livrarea se face in maxim 2 zile de la data comenzii pentru Bucuresti sau 3 zile pentru adresele din tara. Livrarea se poate face la adresa celui care comanda sau la o adresa indicata, alta decat cea care urmeaza sa fie facturata.

Plata serviciilor se poate face cash sau prin tranfer bancar.

Daca nu te-am convins pana acum sa ne vizitezi, afla ca acum ai posibilitatea de a refuza produsele care nu corespund asteptarilor tale, urmand ca in cel mai scurt timp sa fie returnata si contravaloare acestora mai putin taxele de transport aferente returului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Despre E-gift Consult

E-gift Consult este o firma specializata in crearea de cadouri pentru ocazii speciale, aniversari, Pasti, Craciun, oferind o gama larga de produse. Cosuri cu flori, articole decorative, lumanari, dulciuri si articole de gradinarit.
E-gift este cadoul tau de 'luna martie'!
Nicoleta Talpes
E-gift Consult SRL
Tel/Fax: 0311046544
Mobil: 0724 314 045