EInvest Marketing preia divizia de certificate de securitate a DotCommerce Romania.

BUCURESTI - 2 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Decizia a fost luata luni de boardul actionarilor DotCommerce si EInvest, valoarea tranzactiei ridicandu-se la suma de 325.000 USD.

Certificatele digitale de securitate de tip SSL beneficiaza de garantia oferita de parteneriatul cu Geotrust International.
Michael Rossi Jr, presedinte al Board of Directors : “ Decizia a fost luata deoarece credem ca E Invest Marketing, la numai un an de la inceperea activitatii, a devenit o companie puternica si de succes. Serviciul preluat a avut un succes limitat sub managementul DotCommerce Romania si este de inteles daca luam in calcul puternica focusare a echipei din Romania pe modulele de marketare si dezvoltari de sisteme de plata. Cred ca ambele companii vor beneficia din aceasta repozitionare de portofoliu si credem ca suma primita de DotCommerce Romania va fi utilizata in cresterea serviciilor si a satisfactiei clientilor care ne utilizeaza platformele de procesare. “
Se preiau astfel toate compartimentele active:
licentele de operare
personalul specializat
bazele de date
infrastructura hardware
contractele existente sau aflate in curs de finalizare.
“ Aceasta tranzactie interna arata succesul pe care colegii nostri de la E Invest Marketing il au de la inceputul anului. Sunt sigur ca vor putea promova mai bine decit noi aceste servicii de securitate si ca vor inregistra succese comerciale. DotCommerce Romania are opt departamente distincte care pot evolua fie in companii separate sau pot fi achizitionate de companii din acelasi grup sau de externi. Ii felicit pe colegii mei si suntem alaturi de ei in sarbatorirea acestei preluari' a comentat Madalin Matica director DotCommerce Romania.
In conditiile in care in perioada 2005-2006 divizia DotCommerce a avut un cuvant important de spus pe piata romaneasca in domeniul emiterii de cerificate SSL, cu peste 320 de certificate de server emise, aceasta preluare nu face decat sa intareasca pozitia pe piata a companiei EInvest Marketing.
Liana Stroia , CEO E Invest Marketing : “ Aceasta tranzactie a fost posibila datorita maturizarii echipei pe care o conduc si a cresterii performatelor financiare. Profiturile peste previziuni ne-au dat posibilitatea de a face aceasta prima achizitie. Vom restructura dupa preluare aceste servicii si le vom obtine si certificarile cerute de autoritatile din Romania. Sunt sigura ca urmatorul an va demonstra ca am facut o investitie buna si profitabila. E Invest Marketing are insa si trei proiecte proprii pe care le va lansa in urmatoarele 2 luni, proiecte din zona social networking-ului. Speram sa oferim o noua dimensiune grupului DotSpan Ventures. “
Interfata cu clientii va fi asigurata de siteul www.securizat.ro, care va fi refacut si relansat in cel mai scurt timp.

Despre E-INVEST

www.einvest.ro
021.231.49.56
office@einvest.ro