Interactivitate 2.0 de la usor.ro

BUCURESTI - 8 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru a va putea bucura de cumparaturi online in deplina siguranta si complet informati, va punem la dispozitie un nou tool pe care sa-l folositi: bara de comentarii.

Cum functioneaza:
Pentru orice magazin inscris in director spre care se pleaca, dand click pe link, veti avea, in partea de sus a browserului dumneavoastra o bara care va permite sa va scrieti parerea despre magazinul respectiv.
Aceasta optiune a fost gandita sa va insoteasca pe parcursul vizitei dumneavoastra in respectivul magazin. Puteti alege in orice moment sa inchideti bara, fara ca acest lucru sa afecteze in vreun fel modul de vizionare al paginii pe care o vizitati sau viteza de accesare a paginii respective
Incercam, prin aceasta noua facilitate, sa oferim clientului posibilitatea de a impartasi altor utilizatori experientele placute sau neplacute pe care le-a avut.
Se vor putea astfel comunica, in timp real, eventualele probleme pe care le-a intampinat din partea respectivului magazin, in timpul vizitei sau dupa lansarea unei comenzi.

Incercam sa suplinim, daca vreti, o parte din politica de consumer-oriented pe care multe magazine din .ro o ignora sau nu o practica asa cum ar trebui sau sa evidentiem serviciile excelente oferite de acestea.
Noua facilitate pe care www.usor.ro o ofera utilizatorilor serviciului nu presupune instalarea vreunui script sau orice alt tip de efort din partea utilizatorului.
Convinsi ca numai publicul informat va putea lua decizii corecte, mai facem un pas, speram, spre un comert electronic la standarde inalte.

Dorim prin aceasta noua facilitate sa oferim proprietarilor de magazine virtuale care sunt inscrise in usor.ro masura calitatii magazinului lor vazut prin ochii cumparatorului. Este un survey pe care il facem in numele magazinelor virtuale din .ro si care va arata calitatea comertului electronic din Romania.

Va invitam sa folositi cu incredere serviciul pus la dispozitia dumneavoastra, in conditiile in care toate comentariile postate vor aparea in pagina de detalii a magazinului in mai putin de 30 de minute.

Despre E-INVEST

021.231.4956

Customer Support
office@usor.ro