e-retail    

Comunicate de presa si evenimente pe tema e-retail

 • e-retail. Parteneriat Staples Dacris

  e-retail

  Bucuresti - 13 May 2015

  Comunicat de SC Dacris Impex SRL

  Staples este cea mai mare companie de produse de birotică din lume și unul dintre cei mai mari comercianți pe Internet. Compania americană deservește afaceri de toate dimensiunile și consumatori din toată lumea, desfășurându-și activitat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: parteneriat , papetarie , birotica , dacris , staples , e-retail , staple advantage

  Vezi toate comunicatele de presa despre e-retail

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul e-retail.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la e-retail. Informatiile despre e-retail cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul e-retail, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la e-retail, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.