e-tigara    

Comunicate de presa si evenimente pe tema e-tigara

 • e-tigara. Putin interzice fumatul, nu si tigara electronica

  e-tigara

  Arad, Arad - 25 March 2013

  Comunicat de Webness

  ... tigara electronica doreste sa se prezinte ca alternativa la fumatul traditional, imbina interesele economice cu cele politice, la cel mai inalt nivel (cum exemplifica presedintele Rusiei, Vladimir Putin). Chiar daca ne vine greu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tigara electronica , fumat , tigari , e-tigara

 • e-tigara. Tigara electronica te ajuta sa-ti gasesti perechea

  e-tigara

  Arad, Arad - 11 April 2013

  Comunicat de Webness

  ... tigara electronica . E timpul ca ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tigara electronica , e-lichid , e-tigara , pereche

  Vezi toate comunicatele de presa despre e-tigara

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul e-tigara.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la e-tigara. Informatiile despre e-tigara cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul e-tigara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la e-tigara, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.