Easy Credit (broker de credite) si Alpha Bank Romania au semnat un contract de colaborare

BUCURESTI - 10 septembrie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Easy Credit, broker de credite cu capital olandez, a semnat saptamana trecuta un contract de colaborare cu Alpha Bank Romania SA. Easy Credit isi diversifica astfel gama de solutii oferita clientilor (persoane fizice) in ceea ce priveste nevoile lor de finantare.

Easy Credit isi asista clientii in gasirea celor mai bune solutii de finantare, negociind termenii tranzactiilor cu bancile partenere. Produsele oferite clientilor Easy Credit sunt : credite ipotecare, credite imobiliare, credite pentru nevoi personale, credite pentru masina si credite de refinantare.

Despre Easy Credit

Easy Credit, cu sediul in Bucuresti, s-a infiintat la sfarsitul anului 2005 fiind la momentul respectiv unul dintre primii brokeri de credite de pe piata. Easy Credit face parte din grupul financiar Travis Management Group ,alaturi de Media Leasing IFN SA si Stratos Leasing IFN SA

Alaturi de Alpha Bank, partenerii bancar ai Easy Credit sunt: Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca, BancPost, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit-Tiriac Bank, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank si firma de asigurari Asirom SA

Persoane de contact: Anca Bacalie