Premii de colecție la „Nautic Valentines” 2013

BUCURESTI - 12 februarie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Revista Nautica Magazine continuă seria concursurilor! Iar de Valentines Day, și îndrăgostiții primesc cadouri... Dacă ești îndrăgostit sau îndrăgostită, înscrie-te la Nautic Valentines! Un concurs destinat cuplurilor, cărora le place să-și manifeste iubirea în cel mai romantic mod posibil!

Premii de colecție la „Nautic Valentines” 2013

Dacă până acum cititorii fideli ai Nautica Magazine au câștigat măști venețiene, de Valentines Day, îndrăgostiții vor avea parte de propriul lor concurs „Nautic Valentines”! Un concurs romantic prin intermediul căruia cuplurile își pot etala popularitatea pe Facebook și câștiga vinuri de colecție și cutii de bomboane.

Cum procedezi și ce câștigi?

Deloc complicat! Începe competiția „Nautic Valentines” completând Quiz-ul dragostei aflat pe pagina Nautica Magazine de Facebook. Intrați pe pagina de Nautica Magazine de Facebook, dați-ne like și completați quiz-ul de Valentine's Day! În data de 15 februarie 2013, trei îndrăgostiți vor fi desemnați câștigători, prin tragere la sorț, iar premiile se vor acorda astfel:

Locul 1 – o sticlă de vin de colecție + bomboane

Locul 2 – o sticlă de vin de colecție

Locul 3 – o cutie de bomboane

Dacă te regăsești printre câștigători, te așteptăm la sediul Nautica Magazine, din str. Matei Voievod nr. 29, să te fotografiezi cu masca, alături de echipa Nautica Magazine! Imaginea va apărea pe pagina Nautica Magazine de Facebook, de unde o poți share-ui către toți prietenii tăi, și nu numai! Să vadă lumea cât sunteți de îndrăgostiți!

Concursuri asemănătoare, cu premii de colecție, au și site-urile noastre surori: Eater.ro, EaterMagazine,ro, Buiders.ro, BuildersMagazine.ro și MyBuildersJobs.ro.

Despre eater online

Te rugam sa introduci informatii generale despre compania ta. Acesta zona
cuprinde informatii generale despre organizatie: domeniu de activitate, vechimea pe piata, numarul de angajati.
Aceste informatii se vor completa automat de fiecare data cand vei scrie un comunicat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eater-online/premii-de-colec-ie-la-nautic-valentines-2013