Echivalare a prestatiilor

Definitie Echivalare a prestatiilor

Principiu ce exprima cerinta ca prestatiile la care se obliga partile dintr-un contract oneros comutativ sa fie egale sau macar apropiate ca valoare, astfel incat nici una dintre parti sa nu obtina avantaje materiale din pagubirea celuilalt.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Echivalare a prestatiilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Echivalare a prestatiilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Echivalare a prestatiilor. Definitiile termenilor despre Echivalare a prestatiilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Echivalare a prestatiilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Echivalare a prestatiilor.