Luna aceasta reîncepem şcoala dar şi Echo Kids îşi redeschide porţile!

BUCURESTI - 9 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Îi invităm pe copii să se înscrie la cursurile noastre de grup pentru limba engleză, germană, franceză sau, spaniolă, chineză și japoneză.

Vom asculta atenți texte în limbi străine și, apoi, vom conversa cu însuflețire, vom scrie creativ dar numai după ce vom exersa noțiunile de gramatică. Iar pentru că tema cursurilor noastre este "Limbile străine și culturile proprii", vom aduce, în sălile de curs, crâmpeie din toate țările: vom sărbători tradiții specifice, vom organiza evenimente interesante, vom participa la seminariile tematice de sfârșit de săptămână. Ne vom îmbunătăți pronunția și capacitatea de a interacționa într-o limbă străină la cursurile de conversație cu trainer nativ și, la finele anului școlar, vom întregi strategia de curs cu o tabără în care copiii vor lua lecții de la alți vorbitori americani ori britanici. Iar pentru că noi credem că perfecțiunea în cunoașterea unei limbi străine este posibilă, școlarilor și liceenilor le propunem să-și certifice excelența prin cursurile Echo Kids de pregătire pentru examene internaționale!Așadar, îi așteptăm pe copiii dumneavoastră la o testare de nivel până pe data de 19 septembrie. După aceea, împreună, vom studia limbi străine, vom pune în scenă fragmente de cultură străină, ori chiar excela în cunoștințele dobândite!

Din 29 septembrie  începem în forță!

Vă așteptăm!

Despre ECHO LIMBI STRAINE

Centrul de limbi străine se ocupă de organizarea cursurilor de limbi străine, pentru toate varstele.
Pe lângă cursurile de limbi străine pe care le organizăm in cadrul centrului nostru, cat și la companii, Echo se ocupă de traduceri, verificări si interpretariate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/echo/luna-aceasta-reincepem-scoala-dar-si-echo-kids-isi-redeschide-portile