www.genti-rucsaci.ro iti aduce 2 SUPER OFERTE de vara!

BUCURESTI - 24 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Vara si criza devin tot mai arzatoare, dar nu si pentru www.genti-rucsaci.ro care vine in intampinarea lor cu 2 OFERTE senazationale:
Geanta pentru laptop Booq Mamba Sling + Husa Venom Pulse CADOU si
Geanta foto Crumpler Muffin Top 5500 cu un discount de 5%.

www.genti-rucsaci.ro iti aduce 2 SUPER OFERTE de vara!

Pentru fiecare geanta laptop Booq Mamba Sling, primesti CADOU o husa Booq Venom Pulse asortata la culoare! Geanta Booq Mamba Sling ofera un spatiu amplu, in timp ce laptopul tau este protejat cu stil. Privind design-ul, Mamba Sling este un produs elegant si sportiv prin culorile indraznete din interior. Imaginea sa casual, dar in acelasi timp profesionista, finisajul impecabil si dispunerea convenabila a compartimentelor sunt motivele pentru care geanta Mamba Sling este geanta ideala atat pentru activitati personale cat si profesionale.

Proiectata pentru a fi atasata gentii sau rucsacului vostru Booq, husa Booq Venom Pulse va proteja o gama larga de accesorii, inclusiv iPhone, iPod sau PDA-ul tau. Acest buzunar-accesoriu este in ton cu eleganta solida a celorlalte produse Booq.

Suntem absolut indragostiti de geanta foto Crumpler Muffin Top 5500. Si pentru ca vrem sa o facem vedeta, va propunem un 5% DISCOUNT la fiecare Crumpler Muffin Top 5500 vandut pana la finele lunii august. Materialul original impermeabil si foarte rezistent, Nylon Chicken Tex Supreme™, si accesorii realizate din materiale ultra performante fac din Crumpler Muffin Top 5500 o geanta indispensabila oricarui fotograf amator sau profesionist.

Genti-rucsaci.ro si-a propus sa devina furnizorul de genti, rucsaci si huse ORIGINALE pentru persoanele pentru care BRANDUL, calitatea, timpul si pretul sunt foare importante. Marcile comercializate de www.genti-rucsaci.ro sunt: Booq, Crumpler si Golla.
Mai multe detalii pe www.genti-rucsaci.ro

Despre ECOMMERCE ONLINE TRADING SRL

eCommerce Online Trading SRL este o companie specializata in comertul online. Pe langa magazinul online de genti si rucsaci pentru laptop si foto www.genti-rucsaci .ro, compania mai administreaza si magazinul online www.bio-bazar.ro - magazin online specializat in comercializarea de cosmetice organice bio. Mai multe detalii pe www.bio-bazar.ro.

Cristian Iosif, Product Manager
Tel./Fax: 021 316 06 08
Mobil: 0727 12 89 88

contact@genti-rucsaci.ro