Economic Forecast

Definitie Economic Forecast

O predictie a impactului probabil asupra mediului de afaceri a unor factori precum inflatia, ratele de dobanda, somajul, deciziile guvernamentale, chelutelile consumatorilor etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Economic Forecast? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Economic Forecast.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Economic Forecast. Definitiile termenilor despre Economic Forecast cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Economic Forecast, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Economic Forecast.