Economic Order Quantity

Definitie Economic Order Quantity

Cantitatea optima din fiecare produs care trebuie comandata pentru a echilibra costurile de proprietate a inventarului si cele de procesare a comenzii costurile de proprietate cresc odata cu cresterea inventarului, in timp ce costurile de procesare scad.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Economic Order Quantity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Economic Order Quantity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Economic Order Quantity. Definitiile termenilor despre Economic Order Quantity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Economic Order Quantity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Economic Order Quantity.