Economic Utility

Definitie Economic Utility

Abilitatea unui bun sau serviciu de a satisface nevoile si dorintele unui consumator cele cinci tipuri de utilitate sunt utilitatea de forma, utilitatea de timp, utilitatea de spatiu, utilitatea informationala si utilitatea posesiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Economic Utility? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Economic Utility.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Economic Utility. Definitiile termenilor despre Economic Utility cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Economic Utility, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Economic Utility.